Blog > Kelionė į Graikija  

Kelionė į Graikija

 Važiavau į Graikiją apmokyti perkančių EGS įrangą įmonių darbuotojus . Per savaitę apvažiavau per 12 įmonių montuojančių EGS įranga , sprendėme iškilusias problemas pagrinde dėl darbo klaidų.Buvo privaryta daug mašinų iš visos šalies "pas mus atvažiuoja specas iš gamyklos".Susipažinau su daug gerų specialistu, bet buvo ir skeptikų.

Jeigu įranga nedirba -"tai jos problema "-tai buvo pagrindinis kolegų skeptikų nusiteikimas .Kaip pavizdys :automobilis važiavo metus gerai bet vėliau pradėjo streikuoti mygtukas ,tai dirba tai ne. Darbuotojas pasirodė esąs karšto kraujo ir mosikuodamas rankomis tikino jog sudegė kompiuteris . Iš pasakojimų supratau kame problema ,bet nutariau netvarkyti o įtikinti ,kad dasigalvotu savo galva. Priverciau pakeisti kompiuterį ištraukus iš Jo paties mašinos -nepadėjo, pakeitė mygtuką-nepadėjo. Galu gale patraukiau už vieno laido ir jis atsidūrė mano rankose pertrintas greičiu dėžės svirtimi.

Reziumė: jeigu būtu tvarkingas montavimas -problemos nebūtu.

Savaitgalį skaičiau paskaitas. Susirinko apie 70 montuotojų ir buvau nustebintas jų atsidavimu darbu. Visi turėjo savų klausimų, bendro arba konkretaus pobūdžio.

Graikiją mačiau tik iš lėktuvo. Kaip visada.